Fendo Orella 101.8 FM


Fendo Orella 14-06-2012

Avui LA NOSTRA LLENGUA està de dol. Avui s’aprovarà l’expulsió de la nostra llengua de l’administració, només deixant el castellà com a requisit. També s’aprovarà la castellanització de topònims i noms de pobles mallorquins, menorquins, eivissencs… Per favor! Demanem als polítics que votareu a favor d’aquesta aberració que vos ho penseu dues vegades. Aquí hi perdrem molt i la història vos recordarà com a culpables de la nostra desaparició!

A tamás de bells problemas tecnicos en o prencipio d’o programa, consiguiemos leyer istas parolas trobadas en internet en esfensa d’o catalán en as Islas Balears.

Con o buen orache, nos pillemos a bici y nos trobemos con un mensachero de “Borraja a Piñón” que vinió a charrar-nos d’iste nuevo prochecto d’ecomensachería en bicicleta. Tamién tos charremos, aprofitando a enchaquia bicicletera, d’a dotzena edición d’a tradicional Ciclonudista que se fa iste sabado.

Quan nos cansemos de pedaleyar, presentemos o nuevo disco d’a banda de hardcore zaragozana Interlude, “A la deriva“; fablemos d’o quarteno cabo d’anyo d’a Expo de Zaragoza, d’a cada vegada pior situación d’o catalán en as Balears y presentemos a XXV Semana Cultural d’a Madalena que prencipia hue con arrienda d’actividatz.  Rematemos o programa con a canta traducida, en ista ocasión de rabiosa actualidat, “Asturies arde”, d’Escuela de Odio.

Anuncis

Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s%d bloggers like this: